Aquajogging

Aquajoggen is een vorm van diep waterlopen met behulp van een 'wet-belt' om de middel. Naast loopbewegingen worden specifieke oefeningen gedaan voor benen, armen, romp en b.v. ook de buikspieren. Vaak gebeurt dit op muziek. Naast de wetbelt wordt gebruik gemaakt van dumbels (drijvende halters). Soms wordt gebruik gemaakt van kleurig drijvende staven, maar ook beendrijvers zijn vaak in gebruik. Met beendrijvers is het mogelijk de beenspieren extra te belasten.

Belangrijk bij aquajoggen is :
"Zelfverbetering is belangrijker dan beter zijn dan anderen".
Elke les is weer anders en zeer gevarieerd.
Inschrijven hiervoor kan aan de receptie van het zwembad.

Wilt u deelnemen aan een les Aquajoggen dan kunt u contact opnemen met onze receptie of online inschrijven via de website 

IMG 5296

Tijden
Maandag 09.00-09.45 uur
Maandag 09.45-10.30 uur
Maandag 10.30-11.15 uur
Maandag 18.45-19.30 uur
 
Woensdag 19.30-20.15 uur

 

Tarieven 2018
10x 45 minuten € 56,80
Proefles €   5,40  
Lespas (éénmalige aanschaf €   5,00
Inschrijfgeld €   7,00

De kaart voor 10 lessen is 13 weken geldig! En is te gebruiken voor al onze aquasporten.

Ziekte/Verzuim
Bij ziekte of blessures, langer dan één les kan de sport- of leskaart stop worden gezet. Dit kan alleen nadat u het telefonisch of schriftelijk heeft doorgegeven. Bij voorkeur per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Er kan om een medische verklaring worden gevraagd. Sport- en zwemlessen zijn niet overdraagbaar aan derden.

Vakantie
Tijdens de zomervakantie en Kerstvakantie stoppen de lessen.
Bij alle andere vakanties gaan de lessen gewoon door. Indien er lessen in de kleine vakanties uitvallen wordt u hiervan tijdig op de hoogte gebracht.