Aquamove

Aquamove is een aantrekkelijke manier van sporten in zwembad Waardergolf. Je werkt op een sportieve, moderne manier aan je conditie. Aquamove betekent letterlijk bewegen in het water.
Muziek heeft hierbij een ondersteunende functie. Aquamove staat voor gezond en sportief bezig zijn in het water zonder blessures!! Aquamove is voor iedereen, ongeacht leeftijd of conditie.
Regelmatig trainen in het water leidt al snel tot een aanzienlijke verbetering van het uithoudingsvermogen.
In het water bewegen is extra effectief door de weerstand van het water. Die weerstand bepaalt uzelf.
Door gebruik te maken van diverse materialen zoals: dumbells, flexibeam, cuffs, ballen, enz. wordt de training zwaarder. Hoe sneller en breder de beweging hoe groter het effect.
Bovendien is bewegen in het water erg veilig, omdat er bijna geen druk op de gewrichten is.

RRF_M1-2125

                          

Tijden  
Donderdag 19.30-20.15 uur  
   

 

Tarieven 2018
10x 45 minuten € 56,80
Proefles €   5,40
Lespas (éénmalige aanschaf €   5,00
Inschrijfgeld €   7,00

De kaart voor 10 lessen is 13 weken geldig!! En te gebruiken voor al onze aquasportlessen.

Ziekte/Verzuim
Bij ziekte of blessures, langer dan één les kan de sport- of leskaart stop worden gezet. Dit kan alleen nadat u het telefonisch of schriftelijk heeft doorgegeven. Bij voorkeur per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Er kan om een medische verklaring worden gevraagd. 

Vakantie
Tijdens de zomervakantie, kerstvakantie stoppen de lessen.
Bij alle andere vakanties gaan de lessen gewoon door. Indien er kleine vakanties uitvallen wordt u hiervan tijdig op de hoogte gebracht. 

Tijdens de kleine vakanties zoals herfstvakantie, voorjaarsvakantie, meivakantie gaan de lessen in de ochtend niet door. De lessen in de avond gaan wel door in deze vakanties.