PB260477

 

Verantwoord bewegen is voor iedereen gezond. Maar voor mensen met een chronische bewegingsaandoening is bewegen niet altijd vanzelfsprekend. Fibroswim is een wekelijks terugkerende activiteit van bewegings- en ontspanningsoefeningen met vaste kernpunten welke specifiek gericht zijn op het verbeteren van de lichamelijke conditie en situatie zoals mobiliteit en spierkracht rond de gewrichten. Door de oefeningen leert u uw spieren (weer) aan het werk te zetten op een ontspannen, doelmatige manier. U zult beter met de lichamelijke ongemakken kunnen omgaan. Fibroswim is specifiek gericht op mensen met een chronische bewegingsaandoening zoals vormen van Reuma, M.E. en Fibromyalgie.

De lessen worden gegeven in het Doelgroepenbad. De watertemperatuur is daar 31 graden wat een heerlijke temperatuur is om uw oefeningen uit te voeren. Een bijkomend voordeel is dat u de oefeningen in het water makkelijker kunt uitvoeren. Bewegen in het water is vrijwel blessure ongevoelig. Een goede reden om met deze lessen te starten.

Inschrijving
Wilt u deelnemen aan Fibroswim dan kunt u voor meer informatie hierover terecht bij de receptie van ons bad. Aanmelden voor deze lessen kunt u persoonlijk bij de receptie doen, inschrijfgeld is € 7,00.


Fibroswim wordt gegeven op:

Maandag 13.00-13.45 uur
Dinsdag 14.00-14.45 uur
Donderdag 12.00-12.45 uur
Vrijdag 13.15-14.00 uur

 Tarieven:

  2018
10x 45 minuten € 56,80
Proefles €   7,10  
Lespas (éénmalige aanschaf €   5,00
Inschrijfgeld €   7,00

 

Vakantie
Tijdens de zomervakantie en kerstvakantie stoppen de lessen.
In alle andere vakanties gaan de lessen in de middag niet door en in de avond wel door.

Ziekte/annulering
Mocht u ziek zijn of niet kunnen komen, meldt dit dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072-5675040. Mocht u meer dan vijf weken niet geweest zijn zonder afbericht dan wordt u verwijderd uit de les.