Trimzwemmen is bedoeld voor diegenen die onder leiding hun conditie willen verbeteren. Diverse onderdelen van het zwemmen komen aan de orde.
Banen zwemmen en conditietraining zijn uiteraard belangrijke onderdelen. U werkt aan de techniek en de verbetering van zwemslagen. U krijgt al snel meer uithoudingsvermogen en een veel beter getraind lichaam.
U kunt zelf kiezen hoe snel u wilt zwemmen. Wij zorgen voor verschillende banen in het zwembad. In ieder geval minimaal één voor de snelle zwemmers en één voor de rustigere zwemmers.

Richard Rood -7662

 

Tijden  
Maandag 19.30 - 20.15 uur
Woensdag 11.00 - 11.45 uur
Woensdag 21.15 - 22.00 uur
Donderdag 11.00 - 11.45 uur

 

Tarieven 2018
10x 45 minuten € 56,80
Proefles €   5,40
Lespas (éénmalige aanschaf) €   5,00
Inschrijfgeld €   7,00

De kaart voor 10 lessen is 13 weken geldig! En te gebruiken voor al onze aquasportlessen.


Ziekte/Verzuim:
Bij ziekte of blessures, langer dan één les kan de sport- of leskaart stop worden gezet. Dit kan alleen nadat u het telefonisch of schriftelijk heeft doorgegeven. Bij voorkeur per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Er kan om een medische verklaring worden gevraagd. 

Vakantie:
Tijdens de zomervakantie, kerstvakantie stoppen de lessen.
Bij alle andere vakanties gaan de lessen gewoon door. Indien er kleine vakanties uitvallen wordt u hiervan tijdig op de hoogte gebracht. 

Tijdens de kleine vakanties zoals herfstvakantie, voorjaarsvakantie, meivakantie gaan de lessen in de ochtend niet door. De lessen in de avond gaan wel door in deze vakanties.