Keurmerken voor Waardergolf

 

 

Heeft u geen auto en woont u net te ver van Waardergolf vandaan? Waardergolf is bereikbaar met het openbaar vervoer.
Wilt u de bus nemen dan kunt u gebruik maken van lijndienst 160; Heerhugowaard Centrumwaard.
Deze lijn stopt bij verschillende haltes zodat u op diverse plekken kunt opstappen. Om bij Waardergolf te komen stapt u uit bij halte Heerhugowaard Han Fortmann College

Waardergolf is in het bezit van een Licentie Zwem-ABC en voldoet daarmee aan de nieuwe kwaliteitscriteria om zwemles te mogen geven voor het Zwem-ABC, de Nationale Zwemdiploma's. De Licentie Zwem-ABC geeft u als klant duidelijkheid dat Waardergolf handelt volgens de nieuwe kwaliteitsstandaard van de zwembranche.

licentiezwemabcweb

14.02.2017 Heerhugowaard Sport heeft samen met Esdégé- Reigersdaal het internationale keurmerk Green Key ontvangen voor het multifunctionele sportgebouw de Draai en Waardergolf. Afgelopen donderdag 9 februari 2017 heeft de uitreiking voor beide bedrijven plaatsgevonden in kasteel Loevensteijn. De Green Key werd uitgereikt door D66 lid Stientje van Veldhoven.

greenkey logo notext

 

Waardergolf heeft het jaarlijkse Keurmerk Veilig en Schoon wederom binnengehaald. Wij kregen de eerste keuring in 2007.
Sinds dien door inzet van onze technische dienst en het zwembad zelf hebben wij alle jaarlijkse keuringen goed doorstaan.

Logo20Keurmerk20Veilig2020Schoon

 

Op maandag 16 november ontvingen wij als eerste in Nederland een naambord en certificaat van Stichting The Blue Cap Foundation.
Hieruit blijkt dat het zwembad voldoet aan de door stichting gestelde eisen voor veilige zwembadrecreatie.

Blue cap