Als je het zwem ABC hebt gehaald kun je verder gaan met de zwemvaardigheidsdiploma’s.

Zwemvaardigheid 1 t/m 3 Basispakket
Afstandzwemmen

Het zwemvaardigheidsbasisdiploma bestaat uit een gedeelte met kleren aan zwemmen en een gedeelte alleen in zwemkleding. Bij elke les heb je dus kleding mee.

De kledingeisen zijn gelijk als bij het diploma B; badkleding, ’t shirt of blouse met lange mouwen, lange broek en schoenen.

Zwemvaardigheid 1 t/m 3 Snorkelen

Bij het keuzepakket snorkelen wordt er gezwommen met vinnen, een snorkel en een bril. Die zijn in het zwembad beschikbaar voor gebruik.

De snorkel en bril is ook verkrijgbaar bij de receptie voor een mooie prijs van € 10,00.
 


De leerlingen die klaar zijn met hun C diploma komen tijdelijk op een wachtlijst voor zowel het basispakket zwemvaardigheid en het keuzepakket Snorkelen zwemvaardigheid.


De tijden voor Zwemvaardigheid:

Basis 1 t/m 3 Zwemvaardigheid Woensdag 15.15 - 16.00 uur
     
Snorkelen 1 t/m 3 Dinsdag 17.15 - 18.00 uur
  Woensdag 15.15 - 16.00 uur

Je wordt ingedeeld op vaste dagen en tijden. Helaas is het niet mogelijk in te halen op een ander tijdstip/dag.

Tarieven

  2018
Inschrijving Leszwemmen € 13,05
Leskaart 5 lessen á 45 min. € 30,10
Eenmalige aanschaf lespas €   5,00


Ziekte/Verzuim

Bij ziekte of blessures, langer dan één les kan de leskaart stop worden gezet. Dit kan alleen nadat u het telefonisch of schriftelijk heeft doorgegeven. Als uw kind verzuimt, dit graag aan ons doorgeven. De eerste les is voor eigen rekening. Onze voorkeur per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Er kan om een medische verklaring worden gevraagd. Mocht u meer dan vijf weken niet geweest zijn zonder afbericht, wordt uw kind verwijderd uit de les.

Vakantie
Tijdens de zomervakantie en Kerstvakantie stoppen de lessen.
Bij alle andere vakanties gaan de lessen gewoon door. Indien er kleine vakanties uitvallen wordt u hiervan tijdig op de hoogte gebracht.